WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Back to top

Ползи от надстройването

ЕКОЛОГИЧНА ЕФЕКТИВНОСТ

Надстройването и подобряването на системата за електрификация, контролната система и осветлението на кабината на Вашия асансьор може да намали значително количеството енергия, която той консумира. Освен че ще направят асансьора по-екологично ефективен, тези надстройки също намаляват оперативните Ви разходи.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Представянето и функционирането на асансьорите може да се подобри значително чрез модернизиране на компоненти като контролната система и оператора на вратите. Тези надстройки подобряват надеждността, точността на изравняване, времето за изчакване и достъпността.

БЕЗОПАСНОСТ

Осигуряването на безопасността на пътниците на асансьора и персонала по поддръжката е приоритет номер едно. Надстройването на компоненти като осветлението на шахтата и машинното отделение, регулатора за превишаване на скоростта на кабината или водачите на машината ще подобри безопасността и ще Ви помогне да управлявате по-добре риска във Вашата сграда.

Инструменти и файлове за изтегляне

Още инструменти и файлове за изтегляне