WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

  • HOME
  • Съществуващи сгради
Back to top

Защо да изберете KONE?

УСЛУГИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА

Където и по света да сте, ние превръщаме нашия глобален опит в професионално местно обслужване.

ВСИЧКО ОТ ЕДИН НАДЕЖДЕН ДОСТАВЧИК

Ние предлагаме висококачествени асансьори и ескалатори за всички видове сгради. Нашите услуги за поддръжка и модернизация гарантират, че оборудването Ви е надеждно и безопасно за ползване.

Всеотдаен партньор Ви подкрепя във всяка стъпка от пътя Ви

Знаете ли, че добре поддържан асансьор или ескалатор може да работи десетилетия? Ние в KONE сме готови и посветени на това да Ви служим през целия жизнен цикъл на асансьора или ескалатора.

ГРИЖА ЗА ЩАСТИЕТО НА ВАШИТЕ ЖИТЕЛИ

Превантивната ни поддръжка ще осигури възможно най-добрата работа на оборудването Ви. В цял свят обслужваме повече от един милион асансьора, ескалатора и врати както от KONE, така и от други производители. Отправната точка е разбирането на потребностите Ви от поддръжка, така че да осигурим най-подходящото за Вас решение за поддръжка. Ние ще приспособим Вашия план за поддръжка да отговаря конкретно на обекта и съоръжението Ви, независимо от марката или модела.

ПЛАНИРАНЕ НА БЪДЕЩЕТО

Като клиент на услугите на KONE, можете лесно да следите състоянието на оборудването си и неговата активност. Ние предлагаме подробна оценка на оборудването и планирана поддръжка, за да Ви помогнем да избегнете изненади при работата и разходите. Когато настъпи времето, добре планираната модернизация гарантира, че оборудването Ви ще продължи да работи надеждно, че отговаря на най-новите стандарти за безопасност и допълва дизайна на Вашата сграда.

ВРЕМЕ ДА ПОДОБРИТЕ ОБОРУДВАНЕТО СИ

Дори при най-здравото оборудване времето си казва думата. Можете да подобрите оборудването си с нашите пакетни решения за модернизация и да повишите безопасността, надеждността, достъпността и външния вид, както и да намалите разходите за енергия. Или можете да започнете начисто с решенията ни за пълна подмяна и да се радвате на плюсовете от чисто нов асансьор или ескалатор във възможно най-кратък срок.