WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Back to top

ДОКАЗАН ТЕХНОЛОГИЧЕН ЛИДЕР

Заедно с партньорите ни непрекъснато затвърждаваме нашата позиция на лидер в индустрията. В KONE нашите професионални постижения в научноизследователската и развойна дейност означават, че притежаваме над 3000 патента в нашия бизнес.

Чрез разбиране на урбанизацията, фокусиране върху подобренията за хората и разбиране на потребностите и възможностите на хората можем да разработваме иновации и пробиви, които спомагат за подобряване на сградите и правят градовете ни по-добри места за живеене.

И тъй като новите екосистеми се появяват около по-интелигентните градове и по-интелигентните сгради, има огромен потенциал в интегрирането на сгради с асансьори, ескалатори, обслужване и други комунални услуги по възможно най-устойчив начин.

Иновациите и решенията на KONE

ВИСОКОЕТАЖНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ НА KONE

Ерата на мега високите сгради е тук. Нашите технологични пробиви оформят бъдещето на живота на високо и правят немислимото възможно. Дълбоко под земята в активна варовикова мина в Титири, Южна Финландия, се намира научноизследователски център, посветен на изправяне на машините пред екстремни граници. Азиатският близнак на това подземно съоръжение е Куншанската тестова кула в Китай.

KONE UltraRope®

Най-новото в дългата поредица на технологичните пробиви, KONE UltraRope ™ поставя нов еталон за високи сгради. Супер леката KONE UltraRope технология осигурява ненадмината екологична ефективност на асансьора, надеждност и издръжливост, като същевременно се подобрява изпълнението на асансьора. Елиминира недостатъците на съществуващите стоманени въжета – висока консумация на енергия, опъване на въжетата, големи движещи маси и аварии поради слягане на сградата. KONE UltraRope дава възможност за по-големи вертикални разстояния до 1000 м.

Двигател KONE EcoDisc®

Двигателят за повдигане KONE EcoDisc е сърцето на асансьорните решения на KONE. През 2012 г. механизмът е изцяло подновен, като предоставя няколко предимства. Новата иновативна медна охлаждаща система намалява количеството на загубена топлинна енергия, което прави асансьорите на KONE още по-енергийно ефективни в сравнение с преди. Новата система за управление на двигателя и спирачките осигурява плавно и тихо возене, а по-компактният дизайн освобождава пространство.

KONE MonoSpace® асансьор

KONE прави революция в индустрията през 1996 г. с първия асансьор без машинно отделение – KONE MonoSpace® за ниски до средновисоки сгради. През 2012 г. стартира и напълно нова гама от KONE MonoSpace асансьори. Новите решения са значително по-ефективни от преди, осигуряват водещи в индустрията комфорт и включват спечелили награди дизайнерски решения на кабини. С повишена пространствена ефективност KONE MonoSpace е идеален за сгради, нуждаещи се от модернизация на асансьорите.

KONE MiniSpace™ асансьор

KONE MiniSpace асансьор с малко машинно отделение е идеалното решение за най-взискателните високи сгради. KONE MiniSpace асансьори се захранват от енергийно-ефективния двигател KONE EcoDisc®, предлагат изключителен комфорт при пътуване и спечелили награди дизайнерски решения на кабини.

KONE NanoSpace™ решение за модернизация

Освен че е много бърз за монтаж, KONE NanoSpace™ използва изключително компактни компоненти и иновативни технологии, за да осигури кабина, която е до 50% по-голяма, без промени в съществуващата шахта. Освен по-голямо пространство и по-добра достъпност, той също така осигурява плавно движение за максимален комфорт. И с екологично ефективната система KONE HybridHoisting™, също така помага за намаляване на консумацията на енергия и текущи разходи.

KONE EcoMod™ модернизация на ескалатори

Иновативен и систематичен подход към подмяната на всички механизми във Вашия ескалатор. Решението дава нова технология, без необходимостта от скъпо и проблемно отстраняване на дъното на ескалатора. Решението също така намалява разходите за потребление на енергия и експлоатация на нови и вече монтирани съоръжения.

KONE InnoTrack™ пътека

Позволява на хората да се движат бързо и плавно на дълги разстояния. KONE InnoTrack пътеки са лесни за инсталиране, без да е нужно да се правят промени в подови конструкции, а техният модулен дизайн позволява лесно да променяте дължината или местоположението им.

KONE JumpLift асансьор по време на строителството

KONE JumpLift е асансьор за времето на строителство с временно машинно помещение, което може да се мести нагоре като строителството напредва. Предимства на KONE JumpLift: позволява по-бърз, по-безопасен строителен процес, по-ранно приключване на фасадата, по-малко време на изчакване и по-безопасно транспортиране при всякакви метеорологични условия.

Система за контрол от разстояние KONE Destination Control

KONE Destination увеличава капацитета на работа на асансьора, подобрява комфорта на пътниците и намалява времето за чакане. Той също така подобрява сигурността чрез интеграция със система за контрол на достъпа на сградата. С последната технология за капацитивен сензорен екран и високо интуитивния потребителски интерфейс, нашият нов операционен панел от разстояние осигурява лесна употреба за потребителите. За още по-голямо удобство, обитателите на сградата могат да повикат асансьора директно от мобилния си телефон с приложението за смартфон KONE RemoteCall™.

Научете повече за нашите решения People Flow Intelligence, като гледате видеото