WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Back to top

Класирана от Форбс като една от най-иновативните компании в света, KONE се ангажира да разбере нуждите на своите клиенти от миналия век, като предоставя водещи в индустрията асансьори, ескалатори и автоматични врати на сгради, както и иновативни решения за модернизация и поддръжка.

Нашата мисия в KONE е да подобрим потока на градския живот. Нашата работа е да направим най-доброто от световните градове, сгради и обществени пространства и вярваме, че градовете са част от решението за по-добър живот.

Бъдете в ядрото на KONE като технически експерт – есики ден герой, който прави живота на хората по-лесен. Горди сме да предложим редица преживявания и възможности, които ще Ви помогнат да постигнете Вашите кариерни и лични цели.

Възможности за професионалисти и технически експерти

Технически експерти

За технически експерти предлагаме възможност за работа в забележителни сгради, които се считат за критерий в нашата индустрия. В допълнение към високо технологично оборудване ние предлагаме и висококачествени услуги, които гарантират ефективност 24/7. В действителност повече от половината от продажбите ни идват от услугите, които предлагаме.

Вашите умения ни помагат да вървим напред, а ние имаме центрове за обучение по целия свят, за да Ви помогнем да развивате Вашите компетенции.

Служители във фабрики, монтажници, изпитатели(тестери) и сервизни техници

Служителите във фабриките работят в производството в нашите модерни заводи по цял свят. Монтажниците и тестерите са експерти, които се грижат за безопасен и цялостен монтаж на оборудване като асансьори и ескалатори. Сервизните техници, които поддържат и модернизират, са посланиците на KONE, срещат се с клиенти ежедневно, за да гарантират едно наистина забележително обслужване всеки ден.

Също така ние провеждаме образователни програми за бъдещи технически експерти. Тези програми често са организирани в сътрудничество с образователни институции. Обърнете се към Вашия местен офис на KONE, за да видите как можете да станете технически експерт в KONE.

Бизнес професионалисти

За бъдещи лидери ние предлагаме разнообразни възможности, които подкрепят личностното израстване и кариерното развитие. Ние също имаме управленски процес, който включва редовни дискусии за развитие на представянето. Като отговорен работодател с вековен опит KONE е чудесно място за изграждане на Вашата кариера.

Технически експерти

За инженерни специалисти ние предлагаме вдъхновяваща среда за развитие на Вашите умения и способности. Ние създаваме иновации заедно в глобални екипи. KONE предлага отлични възможности за работа на различни позиции и кариерно развитие; имаме локални и глобални учебни програми – някои от тях, разработени в сътрудничество с водещи университети.

Проверете вълнуващите възможности за работа, които предлагаме в различни страни!