WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Back to top

КОИ СМЕ НИЕ

Нашата мисия в KONE е да подобрим потока на градския живот. Като световен лидер в индустрията за асансьори и ескалатори, KONE предоставя асансьори, ескалатори и автоматични врати на сгради, както и решения за поддръжка и модернизация, които добавят стойност към жизнения цикъл на всяка сграда.

Чрез по-ефективен People Flow® правим пътуванията на хората безопасни, удобни и надеждни, в по-високи, по-интелигентни сгради. Заедно с нашите партньори и клиенти от цял свят помагаме на градовете да станат по-добри места за живеене. През 2016 г. KONE има годишни нетни продажби от 8,8 млрд. евро, а в края на годината над 52 000 служители. Акции клас В на KONE са регистрирани на Nasdaq Helsinki Ltd. във Финландия.

ВИЗИЯ И СТРАТЕГИЯ

Нашата визия е да създадем най-доброто People Flow® изживяване

Това означава, че разбираме, че различните видове сгради имат различни цели, което оказва влияние върху човекопотока и околната среда. Това също означава, че предоставяме лекота, ефективност и опит на нашите потребители и клиенти през целия жизнен цикъл на сградите.

За да приведем стратегията в действие, представихме четири начина за печалба на нашите клиенти.

В KONE искаме да допринесем за по-добър градски живот.

Прочетете повече от нашия доклад за устойчивост (на английски език)