WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Back to top

Асансьор - модернизация от KONE

ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО СЕ ОТПЛАЩА

Модернизацията на асансьори на KONE подобрява безопасността, надеждността, достъпността и външния вид, а също така намалява разходите за енергия.

ПО-ЩАСТЛИВИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА СГРАДАТА

Работата с нас ще Ви донесе подобрена надеждност, достъпност и комфорт – за целия жизнен цикъл на Вашата сграда.

БЕЗПРОБЛЕМЕН ИНСТАЛАЦИОНЕН ПРОЦЕС

Нашият професионално управляван процес на модернизация минимизира смущаването на жителите и посетителите.

Инструменти и файлове за изтегляне

Още инструменти и файлове за изтегляне

KONE процес на модернизация на асансьори

Планиране

Image

Инсталация

Image

Завършване

Image

Ползи от модернизацията на асансьора

Представяне

Модернизираният асансьор върши работата по-добре. Ще чакате по-малко, ще имате по-малко неизправности и по-малко чувство на неудовлетвореност – всичко идващо от съществуващия Ви асансьор. Ще има по-малко ремонти с нов, актуален контролер на асансьора и нашия модерен двигател за повдигане, проектиран да издържа и пести енергия. Можете да се насладите на ползите на обновените асансьорни врати и сигнализация, които са надеждни, добре изглеждащи и лесни за използване.

Безопасност

Безопасността е нашият най-важен приоритет – иновативните ни подобрения ще направят Вашето оборудване по-безопасно, осигурявайки на Вас и Вашите пътници повече спокойствие. Ще се възползвате от подобрения в областта на безопасността в различни области, напр. по-добро функциониране на вратите на кабината, точно спиране на асансьорната кабина, подобрено осветление за по-добра видимост и усещане за безопасност, двупосочна комуникационна система в кабината, аварийно захранване при прекъсвания на електрозахранването и много други.

Достъпност

Добрата достъпност е едно от основните качества на асансьора. С пълна подмяна на асансьора можете да достигнете до 50% повече пространство в кабината на асансьора. С модернизацията можете да регулирате широко отварящи се врати, за да улесните влизането с инвалидна или детска количка. Безпроблемният и плавен пътникопоток подобрява качеството на живот на всички хора в сградата и гарантира, че сградата остава привлекателна за настоящите и потенциалните наематели и собственици.

Визуален облик

Добре изглеждащият асансьор допълва Вашата сграда и прави возенето с асансьор приятно преживяване. Можете да превърнете старата кабина на асансьора в модерна като част от проекта за модернизация. Ремонтирайте Вашия асансьор със стилни, издръжливи и лесни за почистване материали, без да увеличавате теглото на асансьора. Предоставяме разнообразни, професионално проектирани интериорни решения за кабини, от които да избирате. Като алтернатива можете да приспособите готов дизайн на кабина или да направите свой собствен дизайн, като смесите и съчетаете материалите и аксесоарите според Вашите лични предпочитания.

Екологична ефективност

Модернизацията може значително да подобри екологичната ефективност на Вашия асансьор. Предлагаме енергийно ефективен двигател KONE EcoDisc®, който консумира много по-малко енергия, отколкото насочената, двускоростна тяга или хидравличните асансьори. Можете също така да се насладите на ползите на енергийно ефективното LED осветление в кабината и нашата енергоспестяваща система за задвижване, която възстановява излишната спирачна енергия и я подава обратно в мрежата. Освен това предлагаме опции с режим на готовност, при които кабината автоматично влиза в енергоспестяващ режим, когато асансьорът не се използва. Можете да спестите пари и да намалите въглеродния си отпечатък.