WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Back to top

ОПИСАНИЕ

За разлика от конвенционалните системи за контрол на асансьорите, които регистрират само желаната посока на движение, нашата система за контрол от разстояние взема под внимание желаните етажи и броя на чакащите пътници, за да подобри значително ефективността и удобството.

ПРЕДИМСТВА

  • Най-високата ефективност и удобство на пътниците в едно решение, благодарение на най-модерната и гъвкава технология на пазара
  • Ясни напътствия, без ненужни спирания и по-малко претъпкани асансьори чрез задаване на асансьор на хората според техния желан етаж
  • Атрактивни, лесни за употреба операционни панели, включително нови сензорни екрани и мобилни приложения за смартфони
  • Лесна интеграция с KONE Access или системи за контрол на достъпа от трети страни

Акценти

ДВА ТИПА СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ ОТ РАЗСТОЯНИЕ

С традиционната система за контрол от разстояние асансьорите се повикват само чрез панели за контрол от разстояние, докато с хибридната – чрез панели за контрол от разстояние на основните входни етажи, както и нормални панели за контрол на кабините в асансьорните кабини.

ПАНЕЛ ЗА КОНТРОЛ

Нашата гама от стилни кабинни бутониери и панели за контрол от разстояние са лесни за използване и подобряват външния вид на Вашите фоайета и асансьори.

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА СМАРТФОНИ

С мобилното приложение KONE RemoteCall™ пътниците могат да повикат асансьор от всяко място в сградата, като използват мобилното си устройство.

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ТАБЛЕТИ

KONE RemoteCall™ с фиксиран етаж източник може да се използва като временен панел за контрол от разстояние или от рецепционисти за повикване на асансьори за посетители.

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛ ОТ РАЗСТОЯНИЕ И КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Системата за контрол от разстояние на KONE може да се интегрира или с KONE Access, или със система за контрол на достъпа от трети страни, за да се подобрят сигурността и пътникопотокът.

ВЪРТЯЩИ ВРАТИ

Чрез интегрирането на нашите решения за въртящи врати с решенията ни за контрол от разстояние и контрол на достъпа можете да се възползвате от последователен дизайн, гъвкави персонализирани функции и повишен комфорт за посетителите и жителите

Инструменти и файлове за изтегляне

Още инструменти и файлове за изтегляне

Свързани теми